Fiabilitate și performanță excelentă: în cazul produselor Alex Wood, acestea sunt principii fundamentale pentru noi.

Produsele noastre au devenit un simbol uriaș în domeniul vieții sănătoase și ne propunem să menținem așa.

Ciubar din fibra de sticla cu aeromasaj si sauna Davincii-32
Proiectarea și fabricarea produselor Alex Wood, au fost la cele mai înalte standarde încă de la început în ceea ce privește calitatea și eficiența.
In timp ce ne concentrăm pe designul modern pentru produsele noastre, am colaborat cu lideri din industrie pentru a asigura și garanta cea mai bună calitate disponibilă pe piață.
328718408_1529381554223995_8728428682657603174_n
Datorită creșterii noastre excelente și constante, Alex Wood a devenit unul din cei maimari producători de ciubere din lemn si saune din lemn. Proiectăm și îmbunătățim produsele noastre de la zero prin cercetare și dezvoltare aprofundată de specialitate. Astfel, puteți avea o experiență plăcută în ciubar sau in sauna de lungă durată.
Sauna lemn Sauna Scandivic-6
Ciubarul si sauna din lemn oferit de Alex Wood cu design ergonomic menite sa aiba o singură misiune, de a vă oferi experiența unei relaxări rafinate. Bucurați-vă de timp prețios, plin de distracție și valoros cu familia și prietenii sau petreceți o noapte intimă alături de persoana iubită.
AVEM GRIJĂ DE FIECARE CLIENT ÎN PARTE
Aici, la Alex Wood, misiunea noastră este să producem cele mai bune produse și să satisfacem pe deplin toți clienții noștri. Pentru a ne permite să ne îmbunătățim serviciile, încurajăm feedbackul - pentru noi, fericirea clientului este singura noastră măsură de succes.
  • Îmbunătățește circulația și reduce tensiunea.
  • Ajută la arderea grăsimilor mai repede.
  • Îmbunătățește capacitatea de a adormi mai repede și vă ajută să dormiți bine.
  • Reduce stresul și anxietatea.
  • Calmează durerile de cap.
  • Scade glicemia și presiunea.
  • Excelent pentru pielea ta.
  • Aromaterapie
Ciubar din fibra de sticla cu aeromasaj si led-4
Sauna lemn Delux Mini moderno-4

Deținerea unui ciubar din lemn deschide o nouă lume a confortului și a petrecerii timpului liber.

Dacă vă aprovizionați cu produse de aromoterapie, acestea pot fi adăugate în apă pentru a face sesiunile dvs. în ciubar, și mai mult, relaxante! Acest lucru deschide un aspect cu totul nou al relaxării cu parfumul lor calmant.

VALORILE NOASTRE

Siguranță
In cadrul Alex Wood, noi credem ca siguranta, calitatea si productia sunt importante in mod egal pentru dezvoltarea afacerii. Noi lucram intens pentru a crea un mediu de lucru sigur, in care toti angajatii sunt instruiti in privinta sigurantei, pentru a recunoaste si evita pericolele, cu un management care conduce in mod eficient si care demonstreaza acest angajament total pentru siguranta.
Personal
Ne plac provocarile pentru a excela si credem ca toata lumea de la Alex Wood are oportunitati de dezvoltare in cariera. Selectam cu mare atentie personalul pe care il calificam si il instruim pentru a fi capabil de a ne recompensa prin performanta superioara. Recunoastem si apreciem responsabilitatea noastra fata de personalul nostru si ne concentram asupra imbunatatirii calitatii, sigurantei si bunastarii in cadrul companiei pe care o serveste acesta.
Calitate
Atelierul nostrum de productie se mandreste cu furnizarea unui produs si serviciu de calitate la timp, inca de la inceput. Ne straduim pentru a plasa o semnatura cu privire la toate proiectele noastre prin respectarea în mod consecvent a cerintelor, specificatiilor si prin furnizarea de proiecte durabile, care sunt de o valoare superioara proprietarului.
Inovație
Echipa Alex Wood se straduieste sa dezvolte metode inovatoare de a construi proiecte mai eficiente si de a le transforma in oportunitati pentru solutii creative.

De ce Alex Wood?

Materiale

În procesul de fabricare și asamblare lucrăm cu lideri din industrie pentru fiecare componentă.

Design

Modele de saună moderne și atractive din punct de vedere vizual, care sunt făcute pentru a dura o viață și sa se îmbine cu mediul ales de dvs.

Livrare

Comunicare rapidă, ușor de înțeles și utilă în orice moment. De la sfaturi utile în alegerea produselor și a designului până la livrarea in siguranta în locația pe care o alegeți